[INDSÆT VIDEO HER]

15 januar 2024 Peter Mortensen

Hos KD Auto & Handel finder du en pålidelig og professionel virksomhed, der specialiserer sig i bilhandel og autoreparationer. Uanset om du er på udkig efter din drømmebil eller har brug for service og reparation af din nuværende bil, er KD Auto & Handel det rette sted at henvende sig.

Virksomheden blev grundlagt i 2005 af Klaus Damgaard, der har mere end 20 års erfaring inden for bilbranchen. Med en passion for biler og en forkærlighed for at yde en fremragende kundeservice, har KD Auto & Handel etableret sig som en førende bilvirksomhed i området.

Hos KD Auto & Handel er vi dedikerede til at levere den bedste oplevelse for vores kunder. Derfor har vi et bredt udvalg af kvalitetsbiler til salg, der passer til ethvert budget og behov. Uanset om du er på udkig efter en familiebil, en luksusbil eller en økonomisk bil, har vi noget for enhver smag. Vi har et godt samarbejde med anerkendte forsikringsselskaber, hvilket giver vores kunder yderligere tryghed ved køb af en bil hos os.

Som en del af vores kundeservice tilbyder KD Auto & Handel også en bred vifte af autoreparationer og vedligeholdelsestjenester. Vores erfarne mekanikere har ekspertise inden for service, reparation og diagnosticering af alle bilmodeller. Vi benytter os af den nyeste teknologi og udstyr for at sikre, at din bil får den bedst mulige behandling. Vi servicerer både private og virksomheder og tilbyder konkurrencedygtige priser.

Historisk gennemgang af KD Auto & Handel:

– Etableret i 2005 af Klaus Damgaard.

– Startede som en mindre bilvirksomhed med fokus på køb og salg af brugte biler.

– Hurtigt opbygget et godt ry for pålidelighed og god kundeservice.

– Udvidet virksomheden til at inkludere autoreparationer og vedligeholdelsestjenester.

– Opnåede anerkendelse som en førende bilvirksomhed i området.

– Styrket kundeforhold og partnerskaber med forsikringsselskaber.

Siden grundlæggelsen har KD Auto & Handel oplevet en konstant vækst og har opnået stor tillid hos både private og virksomheder. Vi har et stort antal tilfredse kunder, der har fået deres drømmebil hos os eller har oplevet vores førsteklasses autoreparationer.

Vores succes skyldes vores dedikation til at opretholde høj kvalitet og troværdighed i alle aspekter af virksomheden. Vi stræber altid efter at være førende inden for bilbranchen ved at levere den bedste service og det bedste udvalg af biler. Vi holder os opdaterede med de nyeste trends og teknologier inden for bilindustrien for at sikre, at vores kunder altid får den bedste oplevelse.

I dag er KD Auto & Handel en veletableret og velrenommeret virksomhed, der er kendt for sit store udvalg af biler, fremragende kundeservice og pålidelige autoreparationer. Vi glæder os til at byde både private og virksomheder velkommen og opfylde deres bilbehov på bedste vis.

Lad KD Auto & Handel være din trusted partner, når det kommer til bilkøb og autoreparationer. Vi er dedikerede til at levere høj kvalitet og tilfredsstillelse til vores kunder. Besøg os i dag eller kontakt os for at få mere information eller for at booke en bilprøvekørsel eller serviceaftale. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine bilbehov hos KD Auto & Handel.

HVAD ER

?!

business trade

FAQ

Hvad er KD Auto & Handel?

KD Auto & Handel er en pålidelig bilvirksomhed, der specialiserer sig i bilhandel og autoreparationer. De tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsbiler til salg samt autoreparationer og vedligeholdelsestjenester.

Hvornår blev KD Auto & Handel grundlagt?

KD Auto & Handel blev grundlagt i 2005 af Klaus Damgaard, der har mere end 20 års erfaring inden for bilbranchen.

Hvilke services tilbyder KD Auto & Handel ud over bilhandel?

Udover bilhandel tilbyder KD Auto & Handel også autoreparationer og vedligeholdelsestjenester. Deres erfarne mekanikere kan udføre service, reparationer og diagnosticering af alle bilmodeller.

Flere Nyheder