Varm boligen op med hjælp fra en billig varmepumpe

05 oktober 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du og din familie en grønnere hverdag med et mere bæredygtigt sigte hvad angår energi forbrug? Så bør du overveje at tage et kig på jeres fælles bolig.

Hvad kan jeg gøre for at energi optimere mit hus?

Der er faktisk mange lavt hængende frugter som er lige til at plukke hvis dit hjem skal have en grønnere profil. Du kan for eksempel lade husets tag og ydermure efterisolere, lige som du kan udskifte ruderne i husets vinduer til mere energi venlige af slagsen. Og endelig kan du, hvis du virkelig ønsker at flytte nålen, skrotte dit gamle fyr til fordel for en energi effektiv og driftsikker varmepumpe.

Skift til en varmepumpe, skån klimaet og spar mange penge

Når du skifter dit gamle fyr ud med en moderne varmepumpe kan du regne med en kæmpe besparelse på dine årlige udgifter til opvarmning af familiens bolig. En luft til vand varmepumpe er nemlig meget bedre til at udnytte den tilførte energi end et gammelt og slidt fyr.

Samtidig vil en luft til vand varmepumpe anno 2021 ikke have behov for samme grad af vedligeholdelse og rensning som et udtjent olie, gas eller pillefyr. Og din nye varmepumpe skal ikke konstant have fyldt brændsel på.

Få den bedste hjælp til valg af varmepumpe

Har du således besluttet at erstatte fyret med en smart og billig varmepumpe er det en god idé at få hjælp til at vælge den helt rigtige model. Din varmepumpe skal i størrelse og kapacitet svare til dit gamle fyr så du er sikker på at husstandens behov for opvarmet cirkulationsvand og forbrugsvand er dækket. Og så kan du trygt skrue op for varmen derhjemme.

Hos Amalo – en københavnsk baseret VVS virksomhed – kan du få hjælp og rådgivning i forbindelse med køb af luft til vand varmepumpe. Klik ind på https://www.amalo.dk/ og læs mere.

Flere Nyheder