Vælg et kvalitetssikringssystem

30 september 2021 Christina Dueholt

Papirarbejde tager tid 

Der er ingen tvivl om, at i en travl og hekstisk hverdag, kan det være svært at finde tid til at få klaret alting. Dog er der nogle ting, som man desværre bare ikke kan udskyde og af samme grund, kan det være en god idé at overveje om tingene kan blive effektiviseret på en bestemt måde. 

Tag nu for eksempel bare vagtplanen. I gamle dage blev den skrevet ind manuelt på et papir eller i et hæfte, men nu til dags, står alting i et excel ark på computeren. 

Dernæst skrev man også i en mappe, hvornår man gik og kom. Nu til dags clocker du dig ind i et bestemt system med brugernavn og kodeord, sådan så man altid ved, hvornår ens medarbejdere oprigtigt er gået og kommet – og så er det også bare tyve gange nemmere. 

Brug teknologien i dit arbejde

Et sted hvor det også er værd at følge med digitaliseringen, er blandt andet når det kommer til din kvalitetssikringrapport. Her kan du vælge at få dig et kvalitetssikringssystem, der faktisk går ind og laver alt det hårde arbejde. 

Det betyder, at systemet samler alle dine dokumenter i et system, hvilket gør, at du ikke har papirer der ligger og flyder overalt eller dokumenter der kan gå hen og blive væk. Du vil få en flot opsat rapport i sidste ende, som du kan sende direkte fra din mail – easy peasy, lemon squezy. 

Derudover tager den selvfølgelig udgangspunkt i Dansk Byggeris retningslinjer for kvalitetssikring, så den vil altid være ligeså god som din gode gamle rapport, samlet af dig selv. Du kan dog altid tjekke den igennem for mangler og fejl, hvis du er usikker. Det vil altså sparre dig for en masse tid og ressourcer, som du kunne have brug et andet sted. Det kalder jeg optimering!

Flere Nyheder