Tidsregistering hjælper dine ansatte med at holde styr på deres arbejdstid

14 maj 2020 emilie_jacobsen

Det kan være overordentligt svært for dine ansatte at holde styr på deres tid, hvis I ikke har et ordentligt system til tidsregistrering i virksomheden. For det handler jo ikke bare om at registrere, hvornår vedkommende kommer, og hvornår vedkommende går.

Det handler også om at holde styr på, hvornår vedkommende er syg, holder ferie, afspadserer, har barn syg og alle de andre elementer, der er med til at udgøre et moderne arbejdsliv. 

Som chef er det derfor vigtigt, at du sørger for, at dine ansatte har de redskaber, som de skal bruge til at kunne udføre tidsregistrering på en fornuftig og nem måde. Det findes der heldigvis mange forskellige systemer til.

Et af dem, der er virkelig effektivt, og som henvender sig til både store og små virksomheder kommer fra anca.dk. De har virkelig udviklet nogle smarte systemer, der er meget nemme for jer at gå til, og som virkelig vil være med til at lette arbejdet med tidsregistrering i virksomheden. 

For eksempel har de udviklet en timebox, hvor dine medarbejdere bare skal holde fingeren hen mod den, så bliver deres fingeraftryk registreret. Det er på den måde tydeligt, at det er dem, der er kommet eller gået.

Dermed slipper I for, at medarbejderne skal ID-kort, som de måske mister eller glemmer. Det kan være med til at skabe rod i tidsregistreringen. Deres fingeraftryk har de jo altid på sig. På den måde kommer der ikke til at være problemer. 

Det er muligt at bruge anca.dks systemer til både meget store og meget små virksomheder. Der findes ingen nedre grænse for, hvor mange I skal være for at kunne bruge systemerne, og den øvre grænse ligger på helt op til 10.000 personer.

Selvom I er en meget stor virksomhed, har I altså mulighed for at bruge systemet. Har I mere end 10.000 medarbejdere, er det oplagt, at I tager en snak med anca.dk for at høre, hvordan I alligevel kan bruge deres systemer.

Flere Nyheder