Tag alle midler i brug ved container loading

04 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo nok så fint i sig selv, når det ser godt ud i begyndelsen, når man har loaded en container, men man skal også tænke på, at den skal kunne holde med sin last over den rejse, som den skal på.

Og det er jo ikke altid, at den rejse går som planlagt, hvor man kan se på alt sådan noget fra, at vejret kommer til at give turen en noget mere hård overfart, end hvad man havde regnet med, og så skal man måske hen at omdirigere den container til et andet køretøj, hvilket ikke var beregnet.

Der kan også ske det, at der skal være toldinspektion på ladningen, som kan gøre, at ens måde at loade på bliver ødelagt, eller der bliver taget noget ud, som der ikke kan eller må være der.

container loading

Det er pludselig andre forhold, end hvad man gik ud fra til at starte med, og hvis man ikke selv er der til at overvære det, så er det svært at rette det til igen, også selvom man har nogle på stedet til at gøre det for en, hvis de må det.

Loading af container skal tænke på alle forhold

Man kan jo netop risikere, at hvis andre loader den container, som der ikke er berettiget til det, så kan det skabe problemer senere, fordi forholdene kan være ret så bureaukratiske, specielt hvis man skal transportere de her containere over flere landegrænser.

Det kan også ske, at man har glemt noget inde i en container, som man så skal have taget ud.

Så den store plan, man havde med at loade containeren, ryger mere eller mindre i vasken, for det kan se så godt ud, når man har udført arbejdet i begyndelsen, men modtagelsen kan så ende med at se helt anderledes ud, end hvad planen var.

Flere Nyheder