Styrk din karriere gennem lederudvikling

27 april 2021 Cecilie Mortensen

Hvis du sidder i en lederrolle i dit arbejdsliv, så har du sikkert hænderne mere end fulde. Det kan nemlig kræve en del, når du både skal nå i mål med dine egne arbejdsopgaver, og du samtidig skal være der for de medarbejdere, du arbejder tæt sammen med. Det kan derfor også være svært at finde tiden til selv at stoppe op i kigge på ens egen karriere og ikke mindst lederrolle. Men det er her, at et forløb ved en coach kan komme på banen. 

Fordelene ved lederudvikling ved en coach 

Få hjælp til det der fylder i dit arbejdsliv

Når du vælger at starte på lederudvikling, så har du alle muligheder for at få et forløb, hvor du er i fokus. Du er derfor også helt med til at sætte dagsordenen for, hvad samtalerne skal fokusere på. Lad os prøve at komme med et par eksempler. 

Med lederudvikling kan der fokuseres på, hvordan du bedst støtter dine medarbejdere, hvordan din ledelsesstil påvirkes af det ansvar, du har ift. din leder, eller hvordan du håndterer konflikter medarbejdere imellem. 

Lederudvikling kan også sætte fokus på, hvordan du når nye mål i din karriere, hvordan du håndterer symptomer på stress, eller lignende. 

Som du nok allerede kan fornemme nu, så åbner lederudvikling op for, at du kan få hjælp og støtte til lige præcis de udfordringer, du ønsker at fokusere på. 

Få hjælp i trygge og fortrolige rammer

Noget andet der taler for lederudvikling ved en coach er, at du kan få hjælp i trygge rammer. Derudover har en coach tavshedspligt. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvordan du serverer tingene for vedkommende, eller at du skal lægge låg på det, som du gerne vil bringe på banen. 

For at hjælpe dig godt fra start, så er der god hjælp at hente her: https://www.madsautrup.com/.

Flere Nyheder