Sørg for at blive ved med at udvikle dig som leder med kompetent lederudvikling

11 maj 2020 emilie_jacobsen

For mange kommer det som en overraskelse for dem, hvor svært det egentlig er at være ledere, når de selv bliver det. Det kræver virkelig meget at lede andre, så de udfører deres arbejde godt, og så I får de resultater, som I gerne vil. For at få kompetencerne til at blive en god leder er det oplagt, at du får lederudvikling. Dermed lærer du de værktøjer, som du skal bruge til at blive en god leder. Det er afgørende for, at du kan udfylde din rolle ordentligt. 

Der findes selvfølgelig en række forskellige former for lederudviklingskurser. Hvis du virkelig vil have kompentent udvikling, hvor der bliver fokuseret udelukkende på din person, er det oplagt, at du henvender dig til et firma som kjerulf-partnere.dk. De tilbyder nemlig en til en lederudvikling. Dermed bliver der altså fokuseret 100 % på, hvad du skal lære for at blive en god leder, og du vil mærke, at du i løbet af kort tid udvikler dig virkelig meget. Læs mere her.

Der er stor forskel på, hvordan vi er som personer, og dermed også stor forskel på, hvordan vi er som ledere. Derfor er et vigtigt værktøj for kjerulf-partnere.dk at finde ud af, hvad din profil er, så de kan sætte ind på de helt rette områder. 

Du deltager typisk i et forløb, hvor du får mellem 6-10 samtaler. De ligger typisk over 3-5 måneder. Dermed vil du kunne bruge det, du har lært ved samtalerne i praksis og derefter vende det med erhvervspsykologen.

Det kan for eksempel være, at du ved, at du ikke har reageret hensigtsmæssigt i en situation, og du gerne vil finde ud af, hvordan du kan håndtere situationen bedre i fremtiden. Det kan erhvervspsykologen fra kjerulf-partnere.dk hjælpe dig med, og du vil derfor mærke, at der kommer til at ske en stor forandring i din måde at være leder på. 

Flere Nyheder