Skal du planlægge en konference?

10 maj 2022 Steffen Petersen

editorial

Planlægger du en konference? I så fald er der nogle få ting, du bør huske på. At planlægge en konference kan godt være en tidskrævende og omstændig opgave at påtage sig. Hvis du ikke har stået med sådan en type planlægningsprojekt før, så kan du læse med i dette indlæg. Her vil vi give dig nogle gode råd og tips til hvordan du kommer igennem planlægning på en smertefri og nem måde.

 

konferencecenter

 

Book et konference-lokale i god tid

Booking af et konference-lokale er et af de vigtigste aspekter ved planlægningen af en konference. Hvis du venter til sidste øjeblik med at booke et sted, kan du opleve, at alle de gode steder allerede er optaget. Begynd din søgning efter et sted mindst seks måneder i forvejen.

Du kan undersøge internettet for et konferencecenter i Hillerød eller sociale medier for hvad der er af muligheder og eventuelt besøge nogle forskellige.

 

Få sponsorer til din konference

Hvis du ønsker at skaffe sponsorer til din konference, skal du starte med at identificere potentielle kundeemner. Lav en liste over virksomheder eller organisationer, der ville passe godt til din konference. Kontakt dem derefter og giv dem en præsentation af, hvorfor deres sponsorat ville være gavnligt. Mange gange kan du få sponsorer ved at tilbyde dem gratis eller nedsatte billetter til din konference.

 

Få spredt budskabet om din konference

Når du har fundet et sted og fundet sponsorer, er det på tide at begynde at promovere din konference. Få budskabet ud til potentielle deltagere ved at annoncere i relevante publikationer eller på websteder. Du kan også bruge de sociale medier til at promovere din konference. Brug hashtags, post opdateringer og annoncer. Jo flere mennesker du kan nå ud til, jo større er sandsynligheden for at få folk til at deltage i din konference.

Følg disse tips, så er du på vej til at planlægge en vellykket konference!

Flere Nyheder