Sikker og tryg bolighandel med en boligadvokat

19 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal du købe lejlighed eller hus? Så bør du hive fat i en dygtig go erfaren boligadvokat.

Din boligadvokat kan hjælpe dig trygt igennem dit boligkøb

Måske er du ked af at skulle bruge flere penge i forbindelse med køb af bolig. Det at skulle investere i et hus eller i en lejlighed er forbundet med ganske betragtelige udgifter – og du vil måske gerne spare hvor du kan.

Men her skal du tænke på at penge til en boligadvokat faktisk er temmelig godt givet ud. Du vil med hjælp fra en boligadvokat kunne undgå at havne i en af de fælder med hvilke det danske boligmarkeds underskov er oversået.

Din boligadvokat kender junglen og vil kunne fungere som din guide uden om de mange faldgruber. Og så kan du undgå eksempelvis tekniks insolvens eller andre ulykkelige situationer som hurtigt kan opstå hvis du træffer den forkerte beslutning om køb af bolig.

boligadvokat

Hvordan arbejder en boligadvokat?

Boligadvokatens fremmeste opgave er at sikre at du træffer din beslutning om køb af bolig på et informeret grundlag. Det er vigtigt at du lader din boligadvokat forestå gennemlæsning af al relevant dokumentation som hidrører fra boligen. Denne dokumentation kan inkludere referater af generalforsamlinger eller bestyrelsesmøder i bolig foreningen samt budgetter og regnskaber for denne.

Disse dokumenter vil kunne give et fingerpeg om eventuel dårlig økonomi i foreningen eller sløj administration af ejendommen. Det kan for eksempel være at denne er behæftet med tvivlsomme lån som kan give problemer i fremtiden. Og så er det ikke sikkert at din advokat vil anbefale dig at købe boligen.

Hvem skal jeg vælge som min boligadvokat?

Du bør altid vælge en dygtig og kompetent boligadvokat med mange års praktisk erfaring inden for køberrådgivning. Klik ind på eBoligadvokat.dk og find den boligadvokat som skal hjælpe dig gennem handelen.

Flere Nyheder