Samarbejd med inkasso når de ringer

13 december 2019 Lykke_Holzmann_Soeby

Telefonopkald fra inkasso kan måske overraske dig. Og når du ikke er forberedt på en samtale med et inkasso firma, kan du ende med at indgå en aftale om at betale et beløb, du ikke har råd til. Eller du kan komme i et argument med en inkassomedarbejder, der insisterer på, at du straks betaler en gæld, som du ikke tror, ​​du skylder. Når du får et opkald fra inkasso, skal du ikke gå panik.

Sørg for, at du har tid til at tale

Hvis du er for travlt med at skrive nogle oplysninger om inkassovirksomheden, skal du fortælle dem, at du ikke kan tale lige nu og bede dem om at ringe tilbage på et tidspunkt, der er bedre for dig. Selv hvis du ønsker, at inkasso skal stoppe med at ringe, skal du i det mindste skrive deres navn og adresse, så du kan sende et skriftligt svar. Når du har tid til at tale, skal du gå til næste trin.

Hav noget at skrive med

Inkassoen vil helt sikkert notere hvad der bliver sagt. Det bør du også. Dine noter skal med, hvis du nogensinde står over for inkasso i retten, eller hvis du nogensinde har brug for at huske en tidligere samtale.

Her er nogle grundlæggende oplysninger, du skal skrive ned, når du taler med en inkasso: dato og tidspunkt for telefonopkaldet, navnet på den vedkommende, du talte med, navn og adresse på inkassofirmaet, det beløb, du angiveligt skylder, navnet på den oprindelige kreditor, og alt det, der diskuteres i telefonopkaldet.

Bed inkasso om at sende oplysninger om gælden

Du kan sige noget i retning af; Jeg tror ikke, jeg skylder det pågældende beløb. Kan du sende oplysninger om det? Inkasso bliver nødt til at bekræfte din adresse, før han kan sende en regning for gælden. Det er ok at give din adresse – de kunne alligevel få den fra den virksomhed der mener du skylder penge, hvis du får regninger på din nuværende adresse.

Det er altid fordelagtigt at samarbejde med inkasso, uden at gå i panik.

Flere Nyheder