Ordrestyring giver bedre overblik

10 maj 2020 Lotte Hindsberg

Med mindre du hører til den persontype der altid har 100 % styr på alt og det er det jo nok de færreste der er giver det god mening at investere i et ordrestyringsststem. Det ikke alene mindsker risikoen for at du misser en ordre, men du har også bedre styr på processen. Det er muligt at give et tilbud på stedet og se hvad du vil tjene på ordren. Det er muligt at sige hvornår i kan komme og hvem der vil udføre opgaven. Du kan have en tæt kontakt med din bogholder, der nemmere kan holde øje med økonomien og likviditeten. Ordrestyring er derfor noget som du som virksomhed bør overveje. Herunder uddybes nogle af de mange fordele et ordrestyringsystem har.

Få styr på dit lager

Et ordrestyringssystem giver dig et godt overblik over dit lager, men også muligheden for at se hvad dine leverandører har på lager og hvormeget. Det giver dig mulighed for at planlægge og ikke have bundet en masse penge i dit lager. Du har mulighed for at finde på alternativer eller du kan fortælle dine kunder, hvis de vil have en speciel form for varer, hvornår de kan forvente den hjemme.

Få systemet integreret med dit økonomisystem

En anden fordel ved et ordrestyringssystem er at det kan forbindes med dit økonomisystem. Det betyder at din bogholder nemmere kan have overblik over virksomhedens økonomi og likviditet. Det er også muligt nemt at udregne dækningsgrad på dine ordre og se om den er så høj som den bør være eller om i ligger for højt og måske går glip af ordre fordi i giver for dyre tilbud.

Der kan laves regninger direkte ude hos kunden, hvilke sparer dig for timer hos din bogholder og derfor penge, samtidig med at du sikre dig, at det ikke bliver glemt.

Flere Nyheder