Kabelføring er lettere sammen med andre mennesker

21 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

Mange opgaver er altså bare bedre sammen med andre mennesker at udføre, da det går mere tjept, hurtigere og ofte mere effektivt, når man formår at samarbejde.

Grundelementet her er selvfølgelig, at man rent faktisk formår at samarbejde, men hvis man ved, at man har nogle mennesker, man er god til at arbejde sammen med – og nogle gange kan en enkelt person også være nok – så er det bare med at udnytte disse.

Det er selvfølgelig lettest at gøre i en arbejdssituation, hvor man ofte er ansat til at udføre et givent arbejde sammen med andre, hvor man så kan vedtage, hvem der har det sidste ord i en opgave, og man kan uddelegere opgaverne mellem sig uden de store problemer.

Men det kan jo også lade sig gøre i det private, hvis man nu bor flere under sammen tag, eller man ved, at naboen er hjemme, når man lige skal bruge noget assistance.

Vores eksempel er jo her, at man skal udføre noget kabelføring, og så er man blevet overdraget den opgave, eller man har ganske enkelt besluttet sig for at lægge nogle kabler derhjemme.

Det kan være en uoverskuelig opgave, hvis man skal lægge mange kabler, de er meget lange, og de skal kringle sig rundt mellem hinanden – specielt hvis man har en stram deadline at nå det indenfor.

Nogle mennesker føler sig lidt for stolte til at spørge om hjælp til den slags, fordi de vil bevise for sig selv og andre, at de kan gøre det hele selv.

Det er da muligt, at de rent faktisk kan gøre det selv, men det vil slide på deres krop, og de vil nok komme til at bruge markant lang tid på at udføre det, end hvis de havde spurgt om hjælp.

Så næste gang, du skal lave kabelføring, så er det er godt forslag at bruge hjælp fra andre.

Flere Nyheder