Hvordan får du en god start som leder?

29 april 2021 Silje Hansen

Står du i en ny situation, at du nu endelig har fået drømmejobbet som leder, eller er du blevet forfremmet som ny leder, ønsker de fleste at komme godt fra start som leder. Det kan være svært at vide, hvad du skal gøre eller, hvad der vil være bedst ud fra, hvilken virksomhed og organisation du arbejder for. Her er det klart at flere erfarne ledere har en større værktøjskasse og erfaring af trække på. 

Hvis du står i en situation, hvor du gerne vil komme godt fra start som leder, kan det være en fordel at find en sparringspartner. Med en sparringspartner eller rådgiver på sidelinjen, kan I sammen tale om din nuværende organisation og situation. Herudfra kan du blive klædt godt på til at vise dine nye medarbejdere, hvilken type af leder de har fået.

Vælg den rette konsulent til sparring og rådgivning

Hvis du ønsker sparring eller rådgivning som ny leder, er det en fordel enten at tilmelde dig et kursus for ledere, eller vælge en erfaren sparringsrådgiver. Her er det en fordel at undersøge markedet for at finde det bedste match for dig. Det kan være en god ide at søge lokalt, da logistikken dermed bliver lettere for dig, når du skal frem og tilbage.

Når du skal finde en konsulent til at hjælpe dig med at komme godt fra start, er det vigtigt at vælge en der har erfaring med vidensdeling, og som selv har erfaring fra det virkelige liv.

Find den bedste sparring for nye ledere 

Hvis du er i markedet for at finde den bedste sparringsrådgiver for dig, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her har vi kigget på de muligheder du har for at få hjælp og sparring i København. Du kan med fordel kontakte lundquistconsult.dk, hvis du ønsker en god start som leder.

Flere Nyheder