Hvordan er prislejet på erhvervsrengøring?

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Erhvervsrengøring kan jo forstås på den måde, at man har et erhverv, hvor man arbejder professionelt med rengøring for private, men hvor man også udfører rengøring for firmaer og virksomheder.

Sådan et sted kunne være https://www.iversenrengoring.dk/

Lad os i denne situation holde os til det private, for hvor mange af os går ikke ligefrem og ønsker, at der ville være nogle, der gad at gøre rent for os?

Der findes jo dette nævnte rengøringsfirma, der vil gøre det for en, så hvorfor ikke få fat i dem til at gøre rent derhjemme?

Så ser man gennem fingre med Janteloven om, at man måske er lidt for fin på den, hvis man lader andre om at gøre rent hjemme hos en – kan man overhovedet finde ud af det, eller er man bare for doven?

Jamen, hvis man får mere kvalitetstid med ens børn og mere fritid og mindre stres af den grund, så kan man jo lige så godt overlade opgaven til andre, der bruger deres arbejdstid på at gøre rent.

Hvad får man i prisen for erhvervsrengøring?

Så hvis vi lige vender næsen mod nævnte rengøringsfirma, så vil du kunne se, at de tilbyder rengøring efter antal kvadratmeter.

Så er der både en tilpasning til, hvis man bor i en lille lejlighed, eller hvis man har store områder, der trænger til at blive gjort rent.

Som man nok kan se, så kan det bedste svare sig at få gjort stort rent, da man så får mere for prisen – så længe der er sådan et areal at gøre rent.

Og så kan man også se, hvad der følger med i denne pris for rengøringen: Det hele er meget overskueligt og let at gå til.

Skulle man have specifikke behov og ønsker, så kan man også kontakte dem for at få et personligt tilbud, der egner sig til ens hjem.

Flere Nyheder