Hvad kan du bruge coating til?

24 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Hvis du vil til bunds med det samme, hvad coating mere specifikt er, eller hvis du allerede ved, hvad det i grundreglen går ud på, så anbefaler vi at følge følgende link: https://safe-coating.dk/ 

Men hvis man er helt blank på området eller kun har en anelse om, hvad der er tale om, så er det en god idé at læse med videre, hvor du kan få en hurtig grundindføring i, hvad der er tale om.

Igen har vi at gøre med et engelsk udtryk, og det opleves da også i udlandet, hvorfor man kan have en mistanke om, at man ikke har valgt at oversætte det til dansk for at holde det mere internationalt.

Eller også har man en dansk variant, som man gerne vil sælge bedre til udlandet, hvorfor man vælger at bruge en fælles, engelsk betegnelse.

Coating handler i denne sammenhæng om biler, som vi vil bruge som eksempel, men det kan bruges i mange andre sammenhænge.

Coating er til for at beskytte din bil

Coating handler jo om at beskytte noget eller overdække noget, og det er sådan set også det, som der er tale om her, og som du vil finde meget mere ud af ved at følge linket ovenover.

Kort fortalt er det en slags lak, der er med til at beskytte din bil, men det er ikke bare en hvilken som helst lak, det er en speciallak, der også skal lægges derefter.

Derfor skal man også finde ud af, hvordan man lægger den bedst, hvilken der passer til ens bil, hvem der skal lægge den, og hvad den skal og kan beskytte imod.

For hvis man vælger den rette coating, så kan man få i forbindelse med biler beskyttelse mod alt fra syreregn, insekter og meget andet.

Derfor er det med at spørge din lokale forhandler, hvad der vil egne sig bedst til din bil.

Flere Nyheder