Hvad er slyngrensning?

19 november 2021 Steffen Hansen

editorial

Du har sikkert hørt om slyngrensning før, men du har aldrig helt forstået, hvad det gør ud på. Det vil vi hjælpe dig med i dette indlæg. Her vil du kunne læse om, hvad slyngrensning er, og i hvilke sammenhænge man benytter sig af slyngrensning. Så hvis du gerne vil blive klogere på, hvad slyngrensning er, så kan du læse med i det nedenstående. 

 

image

 

 

1. Hvad er slyngrensning?

Slyngrensning er en metode, som man bruger, når man skal behandle overflader. Selve overfladebehandlingen sker ved, at små stålkugler bliver slynget med stor kraft ned mod overfladen, og vil suge alt op fra overfladen, som den har slået ned. Det kræver en særlig maskine til at udføre slyngrensning. Slyngrensning er særligt effektiv imod rust, da slyngrensning kan fjerne store mængder af rustdannelser. Det er særligt brugbart i industrier, hvor der arbejdes med større maskiner, der er lavet af beton eller jern. Man bruger også slyngrensning som en overfladebehandling til industrigulve.

 

2. Hvilke fordele er der ved slyngrensning?

Som nævnt foroven, så er slyngrensning særlig effektiv mod rust, men også mod andre slidmærker eller metal-dannelser, der er kommet på industrigulve eller større maskiner. Man bruger tit slyngrensning som en før-overfladebehandling, før man lakerer nye emner. Det kan f.eks. være gulve eller maskiner. Man kan også slyngrense i et lukket rum, så resultatet bliver bedre, og det er mere sikkert. 

 

3. Hvem kan udføre slyngrensning?

Grundet den komplekse fremgangsmåde så skal slyngrensning udføres af professionelle. Det er ikke en type af overfladebehandling, som du selv kan udføre. Der findes firmaer rundt omkring i Danmark, der tilbyder slyngrensning af dine gulve eller maskiner. Hvis du har en virksomhed, hvor mange maskiner eller gulve bliver brugt jævnligt, og de bliver beskidte eller plages af rust, så kan slyngrensning være en løsning på problemet. Her kan vi anbefale DTL Pulverlakering til denne opgave. Dem kan du finde via dette link: https://www.dtl-pulverlakering.dk/ydelser/slyngrensning.

Flere Nyheder