Hold en historisk konference i smukke omgivelser

19 april 2021 Lykke_Holzmann_Soeby
Hold en historisk konference i smukke omgivelser

Der er mange ting at overveje, når du vælger, hvor du skal afholde din næste konference. Ingen placering er den rigtige for enhver begivenhed. Overvej hvem der skal deltage. Fokuserer de mest på bekvemmelighed, pris, kultur eller klima?

Hvis du planlægger en konference rettet mod eventyrsøgende sælgere, er det sandsynligvis vigtigt at se efter konferencesteder med nærliggende udendørs aktiviteter. Men hvis du planlægger en konference for travle ledere, kan den vigtigste faktor være bekvemmelighed og finde et sted, der ikke er for langt væk fra deres vante omgivelser.

Huskeliste

Når du vælger et konferencelokale, er der mange ting at overveje, herunder:

Rejseomkostninger

Hotel- og restaurantomkostninger

Adgang til lufthavnen

Muligheder for offentlig transport

Kulturelle attraktioner

Antal hotelværelser

Her går du aldrig galt i byen

De fleste mennesker vil gerne være omgivet af skønhed, specielt når de skal til et event der er væk fra kontoret. Og det er faktisk muligt at holde en konference eller et møde, som deltagerne meget sent glemmer. Der findes kun ganske få steder i Danmark hvor denne mulighed forekommer, men et af de steder, og det bedste, hvis jeg selv skal sige det, er Sandbjerg Gods i Sønderborg.

Omringet af historie og skønhed

Hvis du vil afholde et vigtigt møde eller en konference som deltagerne aldrig glemmer igen, så er godset det helt rigtige sted at gøre det på. Stedet har en rig historie som går helt tilbage til 1500-tallet og godset har været beboet af hertuger og hertuginder. Det er derfor ikke et helt almindeligt sted at holde en konference, men det giver rig mulighed for at lære mere om Danmarks – og godsets egen – historie, ind imellem de lange møder.

Hvorfor ikke gøre din næste konference til noget helt specielt og mindeværdigt? Godset anbefales på det varmeste af dem der har besøgt det igennem tiderne, fordi det er så unik en oplevelse.

Få fat i de fedeste kursuslokaler i sønderjylland og afhold en uforglemmelig konference, kursus eller møde.

Flere Nyheder