Hør lidt mere om blended learning her

04 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Du skal ikke lade dig skræmme over, at undervisning nu om dage hedder noget på fornemt engelsk, og det behøver sådan set ikke foregå på engelsk – det kan være alt fra dansk, serbisk til koreansk.

Heller ikke skal du tro, at det er noget med, at man så er hægtet af, hvis det er mange år siden, at man har forladt skolebænket, så man alligevel ikke kommer til at forstå, hvordan der undervises nu om dage.

Måske tænker du endda, at du ikke agter at skulle lære mere på en institution i dit liv, eller at den slags blended learning blot hører sig til lange videregående uddannelser eller den slags.

For det første kan det jo sagtens være, du vil undervises i noget nyt og tage en ny uddannelse, eller slet og ret bare skal på et kursus via arbejdet, hvor der vil indgå blended learning.

Og så kan du støde på det mange steder, og det er – som bekendt – aldrig for sent at lære noget nyt.

Blended learning er også for dig!

Blended learning kan faktisk vise sig at være en fordel for dig, specielt hvis du er lidt af den ældre generation, hvor der skal hentes børn og ordnes alt muligt andet, hvor du ikke havde den slags forpligtelser, da du var yngre.

For med blended learning sørger man nemlig for, som navnet lægger op til, at blande undervisningsformerne, og det kan komme til gavn for både underviserne og dig som elev.

For den nye teknik har gjort, at man nu kan blive undervist derhjemme via nettet, man kan tage online kurser, streame undervisning, lave almindeligt fremmøde, selvstudier og meget mere.

Før i tiden var det meste hægtet op på, at man skulle møde op til undervisningen, og ret beset kunne det være til besvær for alle parter.

Nu er undervisningen ofte tilrettelagt, så det passer alle deltagerne meget bedre. Dette er blended learning med videre.

Flere Nyheder