Grøn og billig varme med en effektiv varmepumpe

09 maj 2022 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at skifte fra fyr til varmepumpe? Så læs med her – og bliv endelig overbevidst om at du træffer den rette beslutning.

Skru ned for din varmeregning uden at spare på varmen med en luft/vand varmepumpe

Selv om en varmepumpe kan synes dyr i anskaffelse er der her tale om en investering som har tjent sig selv ind i løbet af nul komma fem. Du kan nemlig belave dig på at skulle skære op imod tre fjerdedele af dine samlede udgifter til opvarmning af familiens hus al den stund du skifter dit gamle fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe.

Dette skyldes at varmepumpen leverer samme – eller højere – ydelse ved et lavere energi forbrug. Og det betyder en substantiel besparelse for dig og din familie.

Varmepumpen – det grønne valg

Foruden at spare dig for store summer i forbindelse med din årlige varmeregning kan du med en luft til vand varmepumpe give din husstand en mere klima venlig profil. Dette skyldes, i lighed med den økonomiske besparelse, varmepumpens høje energi effektivitet.

image

Når en varmepumpe kan opvarme samme mængde vand som et olie, pille eller gas fyr – eller måske endda mere – formedelst et lavere energi forbrug reduceres udledningen af co2 i forbindelse med opvarmnings processen. Det betyder at du minimerer familiens samlede klima aftryk ganske betragteligt. Og så kan I tage lange varme bade samtidig med at I fyrer op for varmen uden at I skal få dårlig samvittighed over for hverken klimaet eller husholdnings budgettet.

Få hjælp til valg, indkøb og opsætning af varmepumpe

Køb af varmepumpe repræsenterer en ikke ubetydelig økonomisk udskrivning. Derfor er det vigtigt at du, for at optimere din investering, vælger den helt rigtige luft til vand varmepumpe.

Hos det danske varmepumpe firma Amalo kan du få den mest kvalificerede rådgivning angående køb af luft til vand varmepumpe – læs mere på Amalo.dk.

Flere Nyheder