Giv ikke op med din 3D metal printning!

31 oktober 2019 admin

Nu om dage er det faktisk muligt, at helt almindelige mennesker har mulighed for at erhverve sig en 3D printer til hjemmet, så de kan lave for eksempel 3D metal printning selv.

Tidligere skulle man hen til et værksted eller forretning – og det kan man stadigvæk gøre – for at få det lavet bare nogenlunde, som man ønskede det.

Men som det er sket gennem tiden, så har man udviklet teknologien, så selv helt almindelige mennesker har råd til at købe sådan en printer, uden det skal koste en herregård, og så er rippet for de værste børnesygdomme, så de faktisk er til at bruge, og så plejer de også at være meget brugervenlige.

Det er da klart, at hvis du vil op i en højere prisklasse og selv have mere medbestemmelse over, hvad resultatet skal ende med, som du 3D-printer i metal, så skal man nok lægge lidt flere penge.

Men det er således noget, man sagtens kan gøre derhjemme, hvis man har interesse og lyst for den slags, uden man behøver eje de største mekaniske evner.

Det er jo netop det, som 3D metal printning gør nemmere for en, da man ikke skal være smed, svejser eller andet for at lave det af metal, som man ønsker sig.
Man skal som udgangspunkt “bare” bruge en printer af den slags, en computer og tilhørende udstyr.

Men som bekendt blev Rom heller ikke bygget eller drukket på én dag, så man skal nok finde sig i, at det ikke kommer til at ligne de rene genialiteter, som man skyder ud af maskinen i første hug.

Dette kræver tilvænnelse og øvelse ligesom så meget andet her i livet.

Men derfor skal man ikke give op, selvom mange mennesker hurtigt gør det nu om dage, hvis tingene ikke lykkes i første forsøg.

Op på hesten igen og prøve dig frem med din 3D metal printer.

Flere Nyheder