Find den bedste espressomaskine til kontoret

19 september 2021 Astrid Pedersen

Skal medarbejderne forkæles med friskbrygget kaffe i top kvalitet når de møder ind på kontoret om morgenen? Så bør du investere i en god espressomaskine.

Hvilken espressomaskine skal jeg vælge?

Hvilken kaffemaskine eller espressomaskine du skal vælge til dit kontor kommer selvfølgelig an på tekøkkenets størrelse og antallet af medarbejdere som skal bruge maskinen. Det kan godt betale sig at vælge en espressomaskine med en høj kapacitet og mange funktioner som kan håndtere spidsbelastnings perioderne om morgenen og lige efter frokost.

Du kan samtidig med stor fordel vælge en espressomaskine eller kaffemaskine som kan lave mere end én kop espresso ad gangen. På den måde får du mulighed for at brygge flere kander kaffe på samme tid hvilket kan være en fordel i forbindelse med møder i afdelingen.

Du kan med stor fordel vælge en espressomaskine som foruden lækker, friskbrygget mokka kan levere opvarmet og skummet mælk. Så har dine medarbejdere nemlig mulighed for at fremstille lækker caffe latte, cappuccino, macchiato, cortado eller cafe au lait.

Det er jo ikke alle som foretrækker sort kaffe, americano eller espresso. Og hvis du virkelig vil gå all in på personale pleje kan du investere i en espressomaskine som kan levere varm kakao eller en velsmagende wiener melange i tilgift.

Hvor finder jeg de bedste professionelle espressomaskiner?

Hvis du vil være sikker på at din nye espressomaskine til kontoret holder en fornuftig kvalitet bør du købe den hos en professionel leverandør. Du kan for eksempel vælge Kaffeexpressen – en dansk virksomhed som igennem mange år har specialiseret sig inden for kaffemaskiner, espressomaskiner og kaffe relaterede produkter.

Hos Kaffeexpressen kan du i den online shop finde kaffemaskiner, espressomaskiner pg tilbehør fra brands så som Elektra, Lavazza, Kalea Plus, KorintoPrime, Wacaco Pipamoka, La Nuova Era, Animo, Rocket, Carimali, Jura, La Radiosa og Wittenborg. Klik ind på Kaffeexpressen.dk og læs mere.

Flere Nyheder