Få ro til fordybelse ved at holde kurser væk fra virksomheden

07 april 2020 emilie_jacobsen
Få ro til fordybelse ved at holde kurser væk fra virksomheden

Hvis din virksomhed har mødelokaler, som I frit kan booke til at holde kursus, vil I sikkert synes, at det er det mest oplagte. Hvorfor bruge penge på at booke lokaler væk fra virksomheden, når I har dem lige ved hånden? Det er der faktisk mange gode grunde til. De vigtigste er ro og fordybelse.

Når I skal lære nyt, kan det være rigtig nyttigt for jer, at I kommer væk fra jeres vante rammer. At I ikke længere føler, at I er på arbejde, men at I netop er sat i en situation, hvor der er fokus på, at I nu skal tilegne jer ny viden. Den følelse er slet ikke til at opnå, når I holder møderne i virksomheden. Derfor kan det netop være en rigtig god ide, at I holder møderne et andet sted. 

Derudover kan det også være en god ide, da der simpelthen ikke er lige så mange forstyrrelser, når I holder kurset et andet sted. Der er ikke andre kolleger, der kan komme og stille spørgsmål, og I har mulighed for at sidde sammen, når I spiser frokost og tale om de ting, som I har lært på kurset. 

Der findes mange steder, hvor I har mulighed for at booke lokaler, så I kan holde jeres kurser. Et af de steder, hvor de har nogle virkelig lækre lokaler, og hvor I virkelig kan finde ro, er på Sandbjerg Gods. Det er Aarhus Universitets kursusejendom ved Sønderborg. Når universitetet ikke selv skal bruge faciliteterne, har I mulighed for at leje dem. 

De har et stort konferencecenter og flere større og mindre lokaler, hvor I kan afholde jeres kursus. Dermed bliver det nemt for jer at finde et lokale, der passer i størrelsen til jeres virksomhed. Er det et kursus, der strækker sig over flere dage, har I mulighed for at overnatte på godset også. 

Flere Nyheder