Få hjælp til den økonomiske drift hos din revisor i Viborg

04 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Når man som virksomhedsejer selv skal forestå såvel momsafregning som skatteregnskab og balancering af indtægter og udgifter i virksomheden, kan det godt gå hen og stjæle tid fra de øvrige opgaver. Jo mere tid du skal bruge på dette arbejde, des mindre tid har du til at varetage virksomhedens kerneopgaver. Og derfor er det en god idé at få fat på en revisor, der kan hjælpe dig med regnskabet.

Hvad laver en revisor?

En revisor kan hjælpe dig med at få regnskaber og budgetter til at fremstå gennemsigtige og overskuelige. Hos et revisionsfirma med revisorer, regnskabsmedarbejdere og bogholdere tilknyttet vil du kunne få hjælp til såvel daglige bogførings opgaver som optimering af din virksomheds finansielle prioriteringer og dispositioner i forhold til dine ønsker og præferencer.

image

Få hjælp til regnskaberne hos en revisor

Hvis din virksomhed har en omsætning som på årlig basis overstiger et vist beløb skal du ifølge dansk lov have dit årsregnskab forsynet med det der kaldes en revisor påtegning. Det betyder at regnskabet skal en tur fordi en revisor, som på baggrund heraf udarbejder en årsrapport.

Hvis du vælger at alliere dig med et revisionsfirma som kan tilbyde såvel revisor service som bogholder assistance i løbet af året. På den måde kan du være sikker på at dine regnskaber altid balancerer og at dine moms indberetninger er up to date. Og det er en kæmpe fordel i forbindelse med udarbejdelse af det årlige regnskab.

Hvor finder jeg en dygtig revisor i Viborg?

Er du på udkig efter en dygtig og kompetent statsautoriseret revisor i Viborg kan du finde hvad du søger hos Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard.

Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard er et af de mere velrenommerede og ansete revisor huse i Viborg og omegn, og kan tilbyde dig revisor service tilpasset netop din virksomhed. Klik ind og læs mere på borregaard-maagaard.dk

Flere Nyheder