Få den bedste regnskabshjælp fra din lokale bogholder

07 maj 2020 Astrid Pedersen

Driver du en mindre virksomhed med en begrænset omsætning? Så er der ingen grund til at betale i dyre domme for at have en revisor tilknyttet på retainer. Du kan få meget mere ud af at lade en dygtig og kompetent bogholder eller regnskabs medarbejder varetage de opgaver, som knytter sig til virksomhedens økonomiske administration. Og så kan du nøjes med at benytte dig af revisorens hjælp, når årsopgørelsen skal udfærdiges.

Hvad er en bogholder?

En bogholder er en regnskabs uddannet person, som har specialiseret sig inden for bogføring. De fleste bogholdere, som arbejder freelance, beskæftiger sig med alle regnskabs relaterede opgaver for flere forskellige virksomheder ad gangen. Derfor vil en freelance bogholder typisk have et meget bredt kompetence område, og vil samtidig have kendskab til en stor del af de regnskabs og bogførings programmer, der findes.

En dygtig bogholder vil kunne tilpasse sine ydelser efter din virksomheds behov, således at du kun betaler for de tjenester, du har brug for. På den måde kan du med en freelance bogholder få den billigste og mest fleksible løsning, helt uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og den gode service.

Bogholderens opgave i forhold til virksomheden kan for eksempel være daglig postering af udgifter og indtægter, således at regnskabet fremstår balanceret til hver en tid. En bogholder kan også hjælpe med opgaver så som lønkørsel, inddrivelse af tilgodehavender samt eventuel kontakt til inkasso virksomheder, indberetning af moms og indbetaling af denne, og selvfølgelig klargøring af årsregnskabet op til den årlige revision.

Med en dygtig bogholder ved hånden er du sikker på at virksomhedens regnskaber altid fremstår klare og gennemsigtige.

Få den rette hjælp til bogføring i Brande

Er din virksomhed beliggende i Brande eller omegn, kan du altid kontakte InBogføring med henblik på hjælp til bogføring – læs mere på inbogforing.dk

Flere Nyheder