Få den bedste inkasso hjælp til dit firma

20 januar 2021 Astrid Pedersen

Slås du med en dårlig betaler? Så kan du med fordel læse med i det følgende

Hvem kan hjælpe mig med inkasso service?

Hvis du har brug for hjælp til at få kradset pengene ind fra en besværlig kunde – eller måske op til flere af slagsen – kan du altid kontakte Collectia. Collectia har igennem mange år beskæftiget sig eksklusivt med inkasso service i alle afskygninger.

Hos Collectia kan du blandt andet få hjælp til faktura service, hvilket betyder at du slet ikke behøver at bekymre dig om hvorvidt en faktura er overskredet eller ej. Collectia håndterer faktureringen fra start til slut, og sørger for at udsende rykker breve og udstede gebyrer hvis de pågældende fakturaer ikke bliver betalt til den aftalte tid.

Samtidig sørger Collectia for at afstemme dit debitor bogholderi således at det altid afspejler de faktiske indbetalinger. Og skulle en kunde ikke betale til tiden vil Collectia inkasso service træde i kraft.

Først udstedes et såkaldt inkasso varsel som er kundens sidste chance for at reagere og få betalt sine regninger. Det er meget vigtigt at et inkasso varsel udsendes på korrekt vis, ellers er det ikke juridisk gyldigt. Og så har du ingen hjemmel til at inddrive gælden ved hjælp af inkasso.

Collectia sikrer at det udsendte inkasso varsel er i overensstemmelse med inkasso lovens bestemmelser. Skulle inkasso varslet ikke virke efter hensigten vil Collectia gå videre med sagen og sørge for at debitor bliver kontaktet via telefon således at der eventuelt kan indgåes en betalings aftale.

Skulle betalingen fortsat udeblive vil Collectia forestå det retslige efterspil og sikre at dette ligeledes foregår efter bogen. Dette sker som regel ved en indberetning til fogedretten som vil sikre at der gøres de nødvendige udlæg, så du ad den vej kan få det skyldige beløb igen.

Du kan læse mere om Collectia på collectia.dk

Flere Nyheder