Få assistance til virksomhedens regnskab hos dit lokale revisionshus

20 maj 2021 Astrid Pedersen

Når man driver en virksomhed, uanset om man er murer, advokat eller ejer af en webshop, kan man hurtigt få brug for assistance i forbindelse med revision og regnskab. Og her er det en god idé at alliere sig med et professionelt revisionshus.

Hvem kan hjælpe med revision og regnskab i Esbjerg?

Hvis din virksomhed har sin beliggenhed i Esbjerg eller nærmeste omegn kan du altid tage kontakt til Raaby Revision ApS. Raaby Revision ApS er en regnskabs og revisions virksomhed med central beliggenhed i Esbjerg og har igennem en område serviceret virksomheder og organisationer af alle typer og størrelser.

Hos Raaby Revision ApS ligger hoved fokus på de solide og personlige kunde relationer hvorfor Raaby Revision ApS foretrækker at finde sine kunder blandt Esbjerg baserede virksomheder. På den måde skabes de stærkeste forudsætninger for at holde den gode kontakt. Og så har du sikkerheden for altid at have din bogholder eller din revisor inden for rækkevidde.

Raaby Revision ApS kan hjælpe med alt fra de mere rutine prægede opgaver så som løbende postering, bogføring og balancering af regnskab til virksomhedsrådgivning og konsulent arbejde i forbindelse med omlægning af virksomhedens struktur og opbygning. Du vil således hos Raaby Revision ApS kunne forvente god all round rådgivning og hjælp til regnskab og revision.

Raaby Revision ApS er altid up to date med de seneste regler og standarder inden for skatteregnskab hvilket betyder at du altid er garanteret retvisende vejledning i forbindelse med eksempelvis fradrag. I sidste ende betyder det for dig at du altid kan være sikker på at skat får hvad de skal have, hverken mere eller mindre. Og det kan hjælpe de fleste virksomheds ejere til en bedre nattesøvn.

Du kan læse mere om Raaby Revision ApS’ ydelser, og booke tid til en uforpligtende samtale om din virksomheds behov for hjælp til regnskab, på https://raabyrevision.dk/ydelser/.

Flere Nyheder