Erhvervskaffemaskiner fortjener ikke et dårligt ry

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Når man skal tænke sig til en god kop kaffe, så har man måske en café, hvor de lige ved, hvordan man skal lave den type kaffe, som du godt kan lide.

Eller du ligger inde med en udførlig kaffemaskine, der kan brygge den specielle type kaffe, som du godt kan lide.

Det er næppe, når du møder ind på arbejdspladsen og skal have den første kop kaffe, at du ligefrem glæder dig til en udsøgt fornøjelse. Lad os bare være ærlige her: man går efter styrken i kaffen for at blive vækket, end at man glæder sig til smagen.

Som sådan er kaffen her ikke dårlig, men den er markant dårligere, end når man laver den selv derhjemme.

Skal man til møde hos ens advokat, i banken eller besøge en institution, så forventer man heller ikke en god kop kaffe her. Ja, man bliver faktisk overrasket, hvis det sker.

Men det kan måske have at gøre med noget andet end selve kvaliteten af kaffen, at man tænker sådan her om den.

Erhvervskaffe er mindst lige så god som din egen

Når sådan nogle erhvervs- og industrikaffemaskiner skal lave kaffe, så skal de som regel lave mange kopper på kort tid, og der må ikke være for lang tid mellem dem.

Men selv på den nævnte café, hvor du elsker kaffen, er der jo også tale om en industrikaffemaskine!

Årsagen til kaffens dårlige ry de andre steder er jo nok, at man er på arbejde, når man får den slags kaffe, og man ville da hellere være derhjemme i vante omgivelser, hvor man kan bruge lang tid på at lave den perfekte kop kaffe.

Men hvis man blandt andet ser her https://www.xn--snderjysk-kaffe-5tb.dk/ , så vil man opdage, at det er muligt at få erhvervskaffemaskiner med kaffe, som der ikke alene kan drikkes – det smager virkelig godt!

Flere Nyheder