Energikonsulent hjælper dig med at give din bygning den rette energimærkning

15 januar 2022 emilie_jacobsen

editorial

I dag er energimærkningen af en bolig noget, som kommende købere lægger utrolig meget vægt på, når de skal købe en bolig. Priserne på naturgas, el og fjernvarme bliver ved med at stige, og det er derfor vigtigt for mange, at de får købt en bolig, der er godt isoleret, så de ikke behøver at bruge en masse penge på den slags. Det kan jo være med til at gøre ens huskøb voldsomt dyrere. 

Når du skal sælge din bolig, kan det derfor være værd for dig, at du ser på, om du kan forbedre din energimærkning på den ene eller anden måde. I nogle tilfælde er det ikke meget, der skal til, for at du kan forbedre energimærkningen markant. Det er helt sikkert noget, der vil tiltrække mange købere. 

Når du hyrer en energikonsulent i Sydsjælland som syd-consult.dk, får du altid en liste over, hvordan du kan forbedre din energimærkning på din bolig. Dermed kan du hurtigt se, om der er nogle af forbedringerne, som du ønsker at foretage, inden du sælger. Læs mere her

image

Skal jeg have en ny energimærkning på min bolig? 

Når du bare bor i din bolig, behøver du ikke at have en energimærkning på den, men hvis du vil sælge den, skal du i dag have en energimærkning af den. Har du købt din bolig inden for de seneste ti år, vil der dog allerede være en energimærkning på den. I det tilfælde kan du nemlig bruge den energimærkning, som den tidligere ejer fik lavet. Hvis du har lavet nogle forbedringer på huset, der vil have indflydelse på energimærkningen, skal du dog selvfølgelig sørge for, at de fremgår. 

Hvis dine forbedringer af huset er så omfattende, at de vil have løftet energimærkningen flere karakterer, kan det være en god ide for dig, at du får foretaget en ny energimærkning. 

Flere Nyheder