Disse ting skal du vide omkring strømpeforing

20 juni 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Er strømpeforing noget, du før har hørt om i forbindelse med utætte skorstene, bygningsskakte eller ventilationskanaler? Så er der god grund til at stoppe op og læse med. Der er nemlig flere ting, du skal vide omkring denne metode. 

Ting du skal vide om strømpeforing 

Denne metode er flere steder ikke brugt mere

Det er vigtigt at understrege, at en strømpeforing er en metode, som flere steder ikke længere er i brug. Det gælder blandt andet, når ventilationskanaler, bygningsskakte eller skorstene skal repareres. Det kan være, at de er blevet utætte pga. revner eller lignende. 

Årsagen til at der ikke vælges strømpeforing længere er, at materialet bliver betragtet som brandklasse B-materiale. Det betyder, at materialet er normalt varmeafgivende, selvantændende og røgudviklende. Det kan derfor i stedet anbefales, at du vælger en coating.

strømpeforing

Vælg en coating i stedet 

Med en coating kan du se frem til, at du stadig kan forlænge levetiden af det, der skal repareres eller renoveres. Et andet plus er, at du kan se frem til at få et energiforbrug, der er mindre. For det tredje er en coating noget, der kan laves effektivt, og så er det med til at skabe et indeklima, som er endnu bedre. 

Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at du kun bør lade professionelle om arbejdet. For det bliver din ultimative sikkerhed for, at arbejdet bliver udført korrekt – og at du får den fulde effekt af coatingen. 

Lige når det kommer til coating, så kan du glæde dig over, at der er flere firmaer, som har specialiseret sig i arbejdet. Du kan derfor også ende med at komme i de bedst mulige hænder. Og mon ikke det har din interesse, uanset om du skal have hjælp i dit private bolig, eller i din virksomhed. Hold dig derfor ikke tilbage med at undersøge de firmaer, som kan rykke ud til dig. 

Flere Nyheder