Din professionelle advokat til erhvervsret

19 juli 2020 Athene Eriksen

Holst advokater – Din vej til en sikker proces

Vi er et erfarent, erhvervsorienteret advokatfirma, med base i både Århus og København. Vi kan derfor tilbyde vores services, til kunder spredt over hele Danmark. Vores rødder går tilbage til starten af 1900-tallet og imellem vores professionelle og kyndige stab på 95 medarbejdere, har vi sammenlagt mere end 1438 års erfaring, inden for dansk og international lovgivning.

Det er meget vigtigt for os at holde de traditionelle advokat-dyder hævd og faglighed, kvalitet og etik udgør således nogle af vores grundlæggende værdier.

Som en moderne advokatvirksomhed, fokuserer vi specielt på klienternes juridiske og kommercielle interesser og behov. Professionalisme er omdrejningspunktet, for vores virksomhed og det er derfor altid vores mål, at finde nye vinkler og perspektiver, at anskue de individuelle sager på. Dette giver dig som kunde, det mest grundige og dybdegående indblik i din sag og mulighederne herfor. Vi er altid til rådighed for vores kunder, når eventuelle situationer eller spørgsmål måtte opstå og bygger fortsat vores virksomhed, på fællesskab. 

Vores mål er at sikre dig den mest gavnlige proces, økonomisk såvel som personligt. Vores vision er at være det bedste advokatfirma inden for branchen og at være din foretrukne samarbejdspartner. Vores mission kan derfor beskrives således: 

  • Vi yder forretningsmæssig rådgivning med høj faglighed og etik, igennem et værdisæt og en samarbejdsform, der tilgodeser klientens behov for fleksibel rådgivning og sparring med vores ansatte.

  • Vi leverer innovative og økonomisk lukrative løsninger, i et tæt samarbejde mellem vores klienter og vores dygtige medarbejdere.

  • Vi er partnere med vores klienter og med hinanden. Din succes er vores succes.

Har du brug for en erhvervsadvokat og ønsker at vide mere omkring regler og lovgivning, inden for din specifikke sag? Vil du gerne have detaljerne gennemset af professionelle, med højeste niveau af etik og erfaring? Så kan du med fordel, se med her. 

Flere Nyheder