Der der med at være tjener i ved et hotel- & konference event

14 november 2019 admin

Hvis man har at gøre med en mere officiel event eller et arrangement i forbindelse med en konference i hotelbranchen, som jo meget vel kunne være en konference i Viborg, så er den måske så stilet og gjort så meget ud af, at der også er indstillet tjenere til at være med.

Det kan jo være en omfangsrig omgang med mange gæster, der skal spise med efter den officielle og mere formelle del af konferencer, hvor man så slutter af med lidt godt mad til de indbudte, da det trods alt er et lukket arrangement, hvor man meget specifikt har udvalgt, hvem der skulle med.

Dem vil man så gerne pleje i form af ens netværk på en mere uformel måde bagefter, så de tydeligt husker ens konference og omtaler en og måske ligefrem indgår i et samarbejde med ens virke.

Dog ønsker man ikke, at folk de skal rende til buffeten og falde over hinanden i iveren efter at komme først til faldet, også selvom man sender dem derop i portioner, hvor man så risikerer, at der bliver taget mere af andet.

Derfor har man sørget for portionsanretning, hvor menuen er offentliggjort på forhånd, og havde nogle folk så allergener eller ønsker til deres mad, så kunne de komme med dem på forhånd. 
Så havde folk mere tid til at sidde sammen og spise end med at bevæge sig og stikke af midt i en samtale, der kunne udvikle sig til en samtale.

Derfor har man både kokke, serveringsfolk og ikke mindst tjenere tilknyttet dette event, der kan være hyret ind fra et andet firma, da man virkelig har flottet sig og gået all in på, at alle gæsterne skal blive opvartede.

Tjeneren sørger for, at gæsterne har det tilpas rart, at der altid er noget i gæsternes glas, de kan vise i retning af toiletter og svare på andre spørgsmål fra gæsterne, og så kan de assistere de andre folk undervejs i eventet.

Den slags mennesker er uundværlige, og det samme er det rette sted, hvor man skal afholde det, og det bør efter vores mening være hos hotelegeskoven.dk – hver gang!

Flere Nyheder