Businesscoaching

08 januar 2022 Signe Hansen

editorial

Invester i dig Selv og Bliv et Bedre Menneske og Businessperson

Tiden er inde til at tage dig selv alvorlig som businessperson. Er du klar til at investere i dig selv og bringe både dig selv og dit firma til det næste niveau? Et Businesscoaching forløb hos Gitte Houmand er for dig, der ved nogenlunde hvor du vil hen både personligt og ehvervsmæssigt, men mangler nogle redskaber og råd for at komme derhen. Det kan du med noget kvalitets businesscoaching

Både personligt og professionel

Hos Gitte Houmand’s business coaching, handler det ikke kun om at tage din professionelle ekspertise og din virksomhed på næste niveau, men det handler også om at finde balancen mellem det professionelle og personlige. Har du lige fået etableret din business, og har svært ved at genfinde tid til familie og dig selv imens det haster på job? Har du svært ved at finde ud af hvilke ting du skal sige ja og nej til? Er det svært at finde ud af, hvordan du skal komme hen til det punkt du gerne vil hen til? Med konkrete og hjælpsomme råd kan du bevæge dig fremadrettet til at blive skarpere, gladere, og find ud af hvad der er vigtigt i livet. 

 

image

Erfaring, Professionnalisme, og Varme 

Gitte Houmand har både erfaring og uddannelse inden for business coaching, blandt andet ICF-certificeret life-ogbusiness-udannelse fra Manning Inspire, såvel som konfliktmægleruddanelse fra Insitut for Diapraxis. Gitte har selv fundet vej herhen igennem forskellige uddannelser og karriere, før hun opdagede at det der er det vigtigste for hende er at hjælpe mennesker at opnå deres drømme gennem konkret rådgivning, og at styre deres egen liv. 

Rådgivning med Gitte er konkret, håndfast, men altid varmt. Det er businesscoaching med et smil, og en forståelse for ikke kun hvordan du bliver et bedre business menneske, men hvordan du kan blive en bedre person. Gitte er baseret i Vejle, og det er fleksibelt, hvordan man synes det passer bedst at møde. For eksempel en Walk & Talk, hvor naturen inspirerer og lade fylde, imens man udforsker mulighederne. 

Flere Nyheder