Brug kabelbakker til oppe under loftet

22 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er desværre ikke alting, der kan gøres trådløst endnu, og hvis man nu også har mange enheder, der skal kommunikere sammen på kryds og tværs på et lille areal, så er det også bedre, at de er koblet direkte sammen med ledninger.

På den måde undgår man også færre forstyrrelser og nedbrud, da enhederne ved, hvor de skal søge hen, når der kommer en kommando eller en anmodning – så er det mest nedbrud, man skal passe på med.

Men det medfører jo en del kabler og ledninger, som man skal forbinde og sætte sammen med de ting, som der skal “tale” sammen.

Det kan være store, små, tykke og tynde kabler, hvor nogle har specielle ind- og udgange, og nogle er måske virkelig godt beskyttede.

Så den slags kan let komme til at fylde, hvis de ligger langs gulvet, hvorfor man bør føre dem langs loftet.

Kabler på kabelbakker under loftet giver mere plads

Godt nok kan man have kablet samlet på gulvet, lagt under gulvtæppet eller måske være beskyttet af en trædepude eller overkørsel, men på den måde bliver kablerne også bare stille og roligt belastet af tryk, og det kan måske ende med at blive farligt.

Derfor kan det langt bedre svare sig at få kablerne samlet oppe under loftet i kabelbakker, hvor man kan få en masse bakker, som der kan have få eller mange kabler.

De kan fås med låse og andre enheder, og så vil de være til at rette til, hvis man skal fjerne et kabel, reparere et eller tilføje et kabel mere.

Det kan måske virke svært at sætte op til at starte med, men det er klart besværet værd, når man bagefter ser, hvor meget gulvplads man fik ud af den fortjeneste.

Og så kan man jo også få andre professionelle til at sætte de kabelbakker op, hvor man skal bruge dem.

Flere Nyheder