Billige papkasser til alle formål – find dem online

30 september 2020 Astrid Pedersen

Stort set over alt i verden foregår forsendelse af varer i papkasser. Dette gælder såvel forsendelse af varer mellem producenter og fra leverandører til slut kunder. Papkasser er den mest anvendte emballage til disse formål. De er lette og sikre, og beskytter varerne under lange transporter med såvel lastbil som med tog, fly og båd.

Dertil kommer at papkasser fås i rigtig mange forskellige typer, udformninger og størrelser og med varierende tykkelser og soliditet i materialet. Du vil således altid kunne finde papkasser som passer nøjagtigt til dine og din virksomheds behov. Det er blot et spørgsmål om at finde den rette leverandør af papkasser.

Hvor finder jeg de bedste papkasser til forsendelse, opbevaring og flytning?

Hos billigEmballage finder du altid et bredt udvalg af forskellige papkasser til varierende formål – såvel fragt som opbevaring. Du kan vælge at købe dine papkasser i små colli med 25 eller 15 styk i hver. Dette sikre at selv private kunder og mindre webshops kan få lige netop den mængde papkasser i de størrelser de har behov for.

Når du køber papkasser gennem billigEmballage er du garanteret en fast lav pris. Kasserne er købt ind i så store mængder som muligt, og dermed til de laveste priser som det kan lade sig gøre. Dette giver dig muligheden for at købe papkasserne billigt hos billigEmballage uanset om du skal bruge store eller små papkasser, og uanset hvilken type papkasser du står og skal bruge.

I den online shop på billigemballage.dk kan du se de forskellige papkasser samt andre typer pap og emballage og tilbehør dertil – for eksempel bølgepap, bobleplast eller kassefyld af flamingo skum, træuld, eller den miljøvenlige form for kassefyld BIOfyld. Du kan altid få et godt tilbud på indkøb af papkasser hos billigEmballage.

Læs mere, og kontakt billigEmballage direkte via hjemmesiden billigemballage.dk

Flere Nyheder